Αρχική Σελίδα

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Γύρος εργοστασίων

Γειά σου Tim. Μέχρι τώρα τελειοποιήστε. Χρησιμοποιήσαμε μόνο τις σφαίρες 4 ή 5 φορές μέχρι τώρα αλλά απολαμβάνουμε όχι να πρέπει να τις επισκευάσουμε κάθε φορά που τις χρησιμοποιούμε.

—— Tony από τις ΗΠΑ

Τρομερός!!! Συγκινημένος για να τους χρησιμοποιήσει ΠΑΛΙ. Ευχαριστίες Tim!

—— Ματ από τις ΗΠΑ

Γεια tim, Πραγματικά ευχαριστημένος από τις φυσαλίδες που είναι μεγάλοι εγώ θα τους αγοράζει από σας πάλι. Πολλές ευχαριστίες

—— Andy από το UK

Γεια Tim, Είχαμε μια πιθανότητα να χρησιμοποιήσουμε τα κοστούμια φυσαλίδων χρόνοι ζευγών τώρα και έχουν εκτελέσει μεγάλο. Κανένα ζήτημα μέχρι τώρα. Θα τοποθετούμε περισσότερους

—— Jon από τις ΗΠΑ

Hey Tim- Ευχαριστίες μεγάλες, ευχαριστίες. Φυσήξαμε - επάνω αυτοί σήμερα και τους εξετάσαμε, απασχολούμαστε σε μεγάλο μέχρι τώρα. Ευχαριστώ πολύ!

—— Chris από τις ΗΠΑ

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Στοχεύουμε στην παροχή των πελατών μας τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα, έτσι δοκιμάζουμε το καλύτερό μας στη βελτίωση της μεθόδου παραγωγής μας με τις σύγχρονες συγκολλώντας με θερμότητα μηχανές. Οι νέες λεπτομέρειές μας μεθόδου παραγωγής ύφους και συσκευασίας όπως κατωτέρω:

   

   

  Υλική προετοιμασία:

   

  Υλική κοπή: το υλικό θα κοπεί αυστηρά εδώ από το πεπειραμένο προσωπικό μας για την περαιτέρω παραγωγή.

   

   

  Συμπίεση και κόλλα κουμπιών (ΓΙΑ τις ΣΦΑΙΡΕΣ):

   

  Το εσωτερικό κουμπιών είναι πολύ σημαντικό για όλες τις σφαίρες μας, και εισαγάγαμε τις μηχανές κουμπιών υψηλής τεχνολογίας από τις ΗΠΑ, απασχολούμαστε στα προϊόντα στο νέο ύφος μας cordlocks που είναι ήδη ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα σφαιρών μας και θα καταστήσει τις σφαίρες μας ανθεκτικότερες από άλλα.

   

   

   

  Παραγωγή:

   

  Το νέο ύφος που συγκολλούν τις μηχανές από τις ΗΠΑ με θερμότητα, και οι μηχανές θα χρησιμοποιηθούν από τους πολύ πεπειραμένους εργαζομένους μας που έχουν περισσότερο από 13 έτη εμπειρίας στην εργασία στη διογκώσιμη περιοχή.

   

   

   

  Λεπτομέρειες συσκευασίας:

   

  Υψηλός μας - ποιοτικές συσκευασίες: βαρέων καθηκόντων χαρτοκιβώτια για τις σφαίρες μας, και διπλές τσάντες συσκευασίας (εσωτερικό τσαντών PVC + υφαμένη τσάντα έξω για την περαιτέρω προστασία) για τα προϊόντα παιχνιδιών νερού μας.

   

   

   

  Πιστοποιητικά:

   

  Όλο το υλικό μας έχει περάσει τα σχετικά πιστοποιητικά (SGS/TUV), και όλα τα αγαθά μας έχουν περάσει τα πρότυπα CE και έχουν πάρει το πιστοποιητικό CE. 

   

   

   

   

   

 • OEM / ODM

   

   

  OEM/ODM είναι ευπρόσδεκτο στην επιχείρησή μας, και θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να ικανοποιήσουμε την απαίτησή σας.

   

  Αρχίστε με τη διαταγή δειγμάτων και προωθήστε μαζί για την περαιτέρω παραγωγή:

   

  Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

 • Ε & Α

  Έρευνα & ανάπτυξη

   

  1. Εργαζόμαστε μαζί για να ψάξουμε την καλύτερη μέθοδο για να βελτιώσουμε την παραγωγή των αγαθών μας, και έχουμε μια μεγάλη βελτίωση στα λουριά φυσαλίδων μας, λαβές και cordlock

   

  2. Οι διαταγές cOem και ODM είναι ευπρόσδεκτες στην επιχείρησή μας, και θα προσπαθήσουμε να παρέχουμε σε σας την καλύτερη υπηρεσία

   

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr.

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)